h

SP-OPSTERLAND FILMAVOND 28-11-2017

24 november 2016

SP-OPSTERLAND FILMAVOND 28-11-2017

 

De afdeling van de SP-Opsterland vertoont de film "I Daniel Blake"

Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / België
Drama
100 minuten

geregisseerd door Ken Loach
met Dave Johns, Hayley Squires en Briana Shann

De 59-jarige Daniel Blake heeft bijna zijn hele leven als meubelmaker gewerkt in het noordoosten van Engeland. Na een ziekte heeft hij voor het eerst in zijn leven hulp nodig van de staat. Hij kruist het pad van de alleenstaande moeder Katie en haar twee jonge kinderen, Daisy en Dylan. Katie's enige kans om te ontsnappen aan een hostel voor daklozen, is door een flat te accepteren 450 km verderop. Daniel en Katie bevinden zich in niemandsland, gevangen in de bureaucratische rompslomp van het hedendaagse Groot-Brittannië.

 

  Aanvang: 20.00 uur

  inloop vanaf 19.30 uur

   

  Plaats: De Skans Gorredijk

  toegang: gratis

  Reactie toevoegen

  U bent hier