h

1 Mei Viering Dag van de Arbeid

29 maart 2013

1 Mei Viering Dag van de Arbeid

 

SP Opsterland en SP Smallingerland vieren samen met PvdA Opsterland en PvdA Smallingerland de Dag van de Arbeid. U bent van harte welkom om dit samen met ons te doen op woensdag 1 mei 2013, Het Damshûs, Domela Niewenhuisweg 59 B, 9245 VC, Nij Beets. 

Om 19.00 uur gaat het hek open en kunt u het terrein van Het Damshûs via de nieuwe ingang betreden. Het Duo Piet zorgt voor een muzikale omlijsting en de koffie staat klaar.

Om 19.30 uur gaan we over tot het hijsen van de vlag, daarna heet Jos van der Horst u welkom namens de organisatie. Het programma gaat om 20.00 uur verder met Duo Piet die u muzikaal naar de plek van redevoering brengt. Eenmaal daar aangekomen zingt het Baggebakkoor 2 liederen, waarna onze gastspreker Jan Schuurman Hess wordt geïntroduceerd.

Jan Schuurman Hess is directeur eigenaar bij JSH tekstproducties in Zeeland. Naast zijn eigen bedrijf is Jan ook (eind)redacteur bij de PvdA. Jan ging twee jaar lang te voet door Nederland op zoek naar mensen die de Sociaal Democratie uit het oog verloren heeft. Van de impressies toen opgedaan wil Jan Schuurman Hess nog eens een boek uitbrengen. Misschien krijgen wij vanavond wel een deel van zijn opgedane impressies te horen. 

Het Baggelbakkoor zingt hierna de Internationale, waarna het Duo Piet het stokje weer overneemt om nog een paar nummers voor ons te spelen. Tenslotte wordt de avond afgesloten door Dinie Mulder, voorzitter van de PvdA Smallingerland. 

 

U bent hier