h

Verslag ledenvergadering januari 2014

30 januari 2014

Verslag ledenvergadering januari 2014

1a Verslag 19.12.2013 : wordt vastgesteld

1b Verslag jaarvergadering 21.01.’14

Textueel: ad 3: Zin toevoegen : ‘Er is aanvullend overleg geweest met de afdelingspenningmeester over jaartallen in het financieel verslag’

 

2 Heel de mens (Scholingscursus over diverse (o.a. partij-)politieke onderwerpen) Besloten wordt om de cursus tot nader order stil te leggen . Dit omdat vanwege ziekte de deelname is teruggelopen. De komende tijd zal worden geprobeerd – o.a. via deze weg – om verdere interesse op te wekken voor deze leerzame cursus. Belangstellenden kunnen dit aangeven via deze website. (Knop ‘contact’) U wordt dan op de hoogte gebracht wanneer de cursus weer van start gaat.

 

3 Afdelingsactiviteiten

Alle ‘Buurten in de buurt’- en ‘kar’-werk wordt binnen onze afdeling – tijdelijk – stilgelegd tot aan de gemeenteraadsverkiezing . Dit om verkeerde beeldvorming en daarmee verband houdende, afleidende, gesprekken te voorkomen .

1 mei-viering 2014: Evenals vorig jaar zal ook ditmaal onze afdeling de organisatie mee dragen. Samen met PvdA Opsterland.

 

4 Gemeentelijke verkiezingen 19 maart

Door gebrek aan menskracht kan SP Opsterland ditmaal nog niet mee doen (zie ook 3). Het streven is om de verkiezingen hierna wėl van de partij te zijn.

5 Campagne Europese Verkiezingen.

Deze campagne start – voor de SP in Friesland – op 19 april. In Oosterwolde wordt hiertoe een bijeenkomst belegd van 10 uur – 15 uur, m.m.v. Dennis de Jong. Iedereen hierbij uitgenodigd.

6 Organisatorisch

Leden aantal : 81

7 Agenda

22 februari Congres Amersfoort

27 februari ledenvergadering

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier