h

Verslag ledenvergadering februari 2014

27 februari 2014

Verslag ledenvergadering februari 2014

*/

1. Mededelingen

* I.v.m. het tijdelijk stopzetten van de scholing ‘Heel de Mens’ in afdeling Opsterland kunnen de cursisten, die toch nu willen doorzetten, aanschuiven in Appelscha.

* Tussen de gemeenteraads- en de Europeese verkiezingen zullen bomen worden versierd met de leuze: ‘SP – 100% sociaal’.

 

2. Verslag 27.01.2014 : wordt vastgesteld.

 

3. Op naar gemeenteraadsverkiezingen in 2018 !

Een vrij constant ledental en een flinke dosis ambitie en enthousiasme maakt dat we als bestuur er voor gaan om bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen als SP in Opsterland ook van de partij te zijn. Om dit te laten slagen gaan we concrete stappen zetten: 1) Buurten in de buurt wordt voortgezet, maar tevoren verdiepen we ons meer in wat er in een dorp of wijk speelt. 2) De zichtbaarheid van de SP in Opsterland zal via o.a. kleding en kar verder worden verbeterd. 3) We zullen ons nadrukkelijker gaan bezig houden met de gemeentelijke actualiteit. Indien nodig zullen we in de Woudklank hierover een mening geven. 4) We gaan energie steken in het verder verbeteren van de afdelingswebsite.

 

4. … maar eerst de Europeese verkiezingen:

(Regionaal Nieuws)

Op 19 april wordt regionaal de aftrap gegeven voor de SP-campagne t.b.v. de Europeese verkiezingen in Oosterwolde, m.m.v. Dennis de Jong. Tijd: van 10 uur – 15 uur, Locatie: Cultureel Centrum ‘De Miente’. Iedereen uitgenodigd !

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier