h

Klagen helpt in Opsterland!

16 februari 2015

Klagen helpt in Opsterland!

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

De verkiezingsposters zijn al een week of wat in huis, maar waar blijven die verkiezingsborden toch? Na een twitterbericht en Facebookbericht geplaatst te hebben en een mailtje naar raadsgriffier Ieke Zwart en de onderhoudsdienst van de Gemeente Opsterland, kregen we vorige week te horen dat de borden eind van week 8 geplaatst zouden worden.

Vreemd dachten we , waarom zo laat? Dat is nog geen 4 weken voor de Provinciale Verkiezingen. Blijkbaar leven deze verkiezingen niet zo bij de Gemeente Opsterland. Nou dan plaatsen we ons eigen verkiezingsbord toch dachten we! Even een persberichtje verzenden met uitnodiging voor maandagmiddag 12.00 uur bij het busstation in Gorredijk voor het plaatsen van ons eigen verkiezingsbord en een paar bestuursleden optrommelen was zo gebeurd en in een uurtje een eigen verkiezingsbord in elkaar knutselen op een koude zondagmiddag was ook geen probleem.

Komende bij de plek waar het verkiezingsbord altijd staat betrapt een van de bestuursleden nog  net de gemeentemedewerkers die even snel voor 12.00 uur een verkiezingsbord neerzetten. Helaas hadden ze motorpecht en konden ze niet wegkomen.

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

Niet alle medewerkers wilden op de foto en verdwenen achter een van de busjes, maar gesnapt is gesnapt. We zijn echter niet voor een gat te vangen en hebben als eerste onze verkiezingsposter op het bord geplaatst. Onderweg naar huis kwamen we nog langs een aantal plekken van verkiezingsborden en gek joh, moet je nou toch eens zien ......,

Foto: Jolanda Geerling - van Overhagen / Jolanda Geerling - van Overhagen

geen verkiezingsbord te bekennen! Zouden ze getipt zijn, die jongens bij de Gemeente Opsterland?

Jolanda Geerling - van Overhagen

voorzitter SP Opsterland

Reactie toevoegen

U bent hier