h

Volkspetitie Red de Zorg

2 juli 2015

Volkspetitie Red de Zorg

Foto: FNV red de zorg / FNV red de zorg

Mooi hè, zoveel  handtekeningen! Het kan nog veel beter en veel mooier worden dan de 736.759 handtekeningen. En ik kan je op een briefje geven dat het er inmiddels veel meer zijn. Waarom?

Omdat we doorgaan met het verzamelen van handtekeningen. In een land met ruim 17 miljoen inwoners moet het mogelijk zijn om ruim 1 miljoen handtekeningen op te halen en wij gaan ervoor. U toch ook! Het tekenen van de volkspetitie Red de Zorg kan via deze site. Een link is te vinden in de blokken aan de rechterkant van de pagina even drukken, even invullen en weer een handtekening dichter bij de 1 miljoen.

En als u dat toch doet wilt u dan ook even een datum in uw agenda noteren, een hele belangrijke datum?

Foto: FNV red de zorg / FNV red de zorg

Op zaterdag 12 september de zaterdag voor Prinsjesdag heeft de FNV met ondersteuning van onder andere de SP een demonstratie gepland staan. Dus leg die dag vast en kom op voor je rechten en doe mee. Op deze site zullen we u op de hoogte houden van de berichten over deze demonstratie. Zodra wij weten waar de demonstratie is, weet u het ook. Zodra we weten of de FNV bussen laat rijden, dan staat het op deze site, maar houdt 12 september vrij om krachtig te protesteren tegen de te ver gaande bezuinigingen in de zorg.

Dus, hebben wij een afspraak voor 12 september? Ik hoop het echt. Graag tot dan!

Reactie toevoegen

U bent hier