h

KANDIDAATVOORZITTER SP IN SMALLINGERLAND

14 oktober 2015

KANDIDAATVOORZITTER SP IN SMALLINGERLAND

Foto: SP

Maandag 19 oktober organiseert de SP-afdeling Smallingerland een extra ledenavond voor alle SP leden in Friesland.

Ron Meyer, een van de twee kandidaten voor het partijvoorzitterschap, komt langs om het met ons te hebben over zijn visie op de partij en om te luisteren naar al onze ideeën en ervaringen. Nogmaals, alle SP-leden zijn van harte welkom.

We zullen het tijdens deze speciaal ingelaste ledenavond met Ron hebben over 2 onderwerpen: het activisme binnen de SP. Ron is momenteel naast zijn fractievoorzitterschap van de Heerlense SP ook actief als vakbondsleider bij de FNV. Daarmee haalde hij de afgelopen jaren meerdere keren het landelijke nieuws met acties rond de cao van schoonmakers en het minimumjeugdloon.

Ron zal maandag avond zijn ideeën over activisme toelichten: Hoe kunnen we onze ideeën kracht bijzetten? Hoe kunnen we onze basis in buurten en op straat uitbouwen? En: hoe kunnen we aanvallen en veroveren? Kortom, een niet te missen kans als lid van de SP!

Daarna zal Ron zich presenteren als kandidaat-voorzitter van de SP. Wat zijn de ideeën van Ron? Wat brengt de partij verder? Hoe gaat de samenwerking?

Inloop is vanaf 18:30 en we beginnen om 19:00.
Brede School de Wiken: Middelwyk 2, 9202 GV Drachten.

Voor meer informatie zie de website: www.smallingerland.sp.nl

Tot Maandag!

Bestuur afdeling Smallingerland

Reactie toevoegen

U bent hier