h

Ron Meyer over actievoeren en winnen.

20 oktober 2015

Ron Meyer over actievoeren en winnen.

Foto: SP

Maandagavond 19 oktober kwamen veel SP' ers bij elkaar om kennis te maken met Ron Meyer kandidaat voorzitter voor de SP.

Ondersteund door actiefimpjes vertelt Ron Meyer over hoe je het beste actie kunt voeren, maar vooral acties kunt winnen. Ron is er van overtuigd dat je met goede acties mensen in het hart kunt raken en voor je kunt winnen. Voor afdelingen die moeite hebben veel actieve leden te krijgen geeft Ron een tip. Zorg ervoor dat het leuk is actie te voeren, doe aan teambuilding en zorg ervoor dat je  herkenbaar bent en dat mensen erbij willen horen, dan is succes zo goed als verzekerd.

Foto: SP

Later op de avond mogen de aanwezigen Ron Meyer vragen stellen over zijn kandidaatstelling voor het voorzitterschap van de SP. Uit de hele avond komt naar voren dat Ron Meyer wil dat de partij zich richt op gerichte acties die aanvallend worden gevoerd en vooral gevoerd worden om ook te winnen. Ron is geen voorstander van heel veel acties tegelijk, liever een actie goed, dan zes acties half.

Op het einde van de avond is er een mogelijkheid om nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Reactie toevoegen

U bent hier