h

Landelijke aftrap van het Nationaal Zorgfonds 26 november in Den Haag

31 oktober 2016

Landelijke aftrap van het Nationaal Zorgfonds 26 november in Den Haag

Foto: SP

Op zaterdag 26 november is de landelijke aftrap van het Nationaal Zorgfonds op het malieveld in Den Haag.

Het is hoog tijd voor het Nationaal ZorgFonds. Om dat te bereiken, bouwen we aan een brede beweging. En daar is jouw hulp hard bij nodig! Op zaterdag 26 november organiseren we de Landelijke Aftrap in Den Haag. Op die dag komen we bij elkaar met alle mensen die hun steentje bij willen dragen aan onze groeiende beweging.

Vanuit alle provincies zal er vervoer worden geregeld naar Den Haag. Als je op onderstaande link drukt dan kun je je opgegeven voor deze landelijke aftrap van het Nationaal Zorgfonds en houden we je op de hoogte betreffende het vervoer en het programma voor deze dag.

Samen bouwen we aan betere en betaalbare zorg. Tot 26 november!

https://nationaalzorgfonds.nl/26-november

Reactie toevoegen

U bent hier