h

Boodschappen als basisvoorziening, teken de petitie!

10 juni 2023

Boodschappen als basisvoorziening, teken de petitie!

 

Supermarkten maken record winsten, terwijl u daar de rekening voor moet oppakken.

Boodschappen worden alleen maar duurder, terwijl het een levensbehoefte is! U betaalt voor de exhorbitante winsten terwijl er niks van de winsten terug is te zien in de portemonnee. Het is tijd om boodschappen goedkoper te maken. We doen dit door de winsten terug te nemen en af te rekenen met de grote graaiers. We kunnen dit niet zonder uw hulp, we gaan het kabinet en supermarkten laten zien dat we het niet meer gaan pikken! Teken de petitie, voor ieder gezin dat elk dubbeltje moet omdraaien, student die gedwongen naar de voedselbank moet gaan en u zelf. Voor de mienskip.

https://kostenomlaag.sp.nl/

Reacties

Prima actie!

Reactie toevoegen

U bent hier