h

Ledenbijeenkomst SP Opsterland

4 januari 2024

Ledenbijeenkomst SP Opsterland

Foto: SP

Op 15 Januari 2024 organiseert SP Opsterland een ledenbijeenkomst!

SP Opsterland wenst u een gelukkig nieuwjaar! 2023 was een turbulente jaar in de politiek, het aftreden van Mark Rutte en de verkiezingswinst van de PVV heeft voor veel onrust gezorgd. Het komende jaar gaat belangrijk worden in de politiek, gaat een nieuw coalitie wel echt de problemen oplossen? Het is duidelijk dat een nieuwe coalitie van PVV, NSC, VVD en BBB hetzelfde neoliberale beleid gaat doorzetten, daar word de mens niet beter van!

Om het nieuw jaar te luiden gaat SP Opsterland een ledenbijeenkomst organiseren, op 15 Januari van 19:30 tot 21:45 in de Skâns in Gorredijk, we gaan samen bespreken wat SP Opsterland in 2024 gaat doen en wat we kunnen verwachten in het nieuwe jaar. Hanneke Goede komt ook langs om te vertellen over haar werk in de provinciale staten, kortom alle redenen om te komen!

Tot 15 Januari!
- Bestuur SP Opsterland

Reactie toevoegen

U bent hier