h

Nieuws uit 2024

14 juli 2024

Succesvol Lelylijn avond!

Foto: SP

Zaterdag 13 Juli kwamen kamerlid Bart van Kent en Fries statenlid Hanneke Goede naar Beetsterzwaag voor de lelylijn avond, Bart en Hanneke gingen in gesprek met de bezoekers over de lelylijn en hun visie op het openbaar vervoer.

Lees verder
2 juli 2024

Lelylijn avond met SP-kamerlid Bart van Kent en SP-statenlid Hanneke Goede

Foto: SP

Een snelle treinverbinding van Noord-Nederland naar de Randstad is al jarenlang onderwerp van discussie. Al heel wat plannen zijn in de loop der jaren gemaakt en ook weer verdwenen. Op dit moment zijn de plannen concreter dan ooit. De SP wil graag met u van gedachten wisselen wat dit betekent voor de provincie Friesland. De avond zal beginnen om 20.00 uur. Inloop 19.30 uur. 

Lees verder
29 mei 2024

SP Opsterland op campagne voor de Europese verkiezingen

Foto: SP

Afelopen zaterdag kwamen SPers van over heel Fryslan samen in Drachten om de campagne voor de Europese verkiezingen af te trappen, SP Opsterland was er natuurlijk ook bij!

Lees verder
29 februari 2024

SP Opsterland tegen gasboringen in Nij Beets

Foto: Tristan Zuidema

Actiegroep Tsjingas heeft afgelopen maandag een brandbrief van de inwoners van Nij Beets tegen gasboringen aan de wethouder overhandigd. SP Opsterland staat pal achter de eis van Tsjingas en de inwoners van Nij Beets om geen gasboring uit te voeren.

Lees verder
4 januari 2024

Ledenbijeenkomst SP Opsterland

Foto: SP

Op 15 Januari 2024 organiseert SP Opsterland een ledenbijeenkomst!

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier